15.05.2019

Annelerine el emeği hediyeler hazırlamak isteyenler Forum Mersin'de buluştu

Mersin ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Mersin, bu yıl Anneler Günü için hazırladığı özel atölye çalışmalarında, annelerine paha biçilemez el emeği hediyeler hazırlamak isteyen minikleri ağırladı. 11-12 Mayıs günlerinde Forum Mersin'i ziyaret eden 7-13 yaş arası çocuklar, ücretsiz gerçekleştirilen atölyelerde unutulmaz el emeği hediyelerini anneleriyle beraber hazırlama fırsatı yakaladı.

Forum Mersin, 11-12 Mayıs 2019 Cumartesi ve Pazar günleri annesine paha biçilemez bir el emeği hediye hazırlamak isteyen çocukları ağırladı. Her iki gün de 14.00 – 18.00 saatleri arasında ücretsiz gerçekleştirilen atölye çalışmaları, katılımcılara düş kapanı ve keçe çanta yapımını öğretti. 7 – 13 yaş arası çocukların anneleriyle beraber katıldığı etkinlikte, bir arada üretmenin mutluluğu el emeğinin değeriyle buluştu, çocuklar ve anneleri unutulmaz anılar biriktirdi.

www.forummersin.com